Kontakta oss direkt!

Samsung Galaxy Note 8

Gränslöshet

Galaxy Note 8 är nyckeln till en större mobil upplevelse. Infinity-skärmen skapar en känsla av gränslösa former. Knapparna är integrerade i skärmen vilket förhöjer upplevelsen av surf, film och bilder. En avancerad kamerateknik ger dig skärpt fokus oavsett avstånd eller svåra ljusförhållanden. Med S-Pen är dina ögonblick av inspiration bara en anteckning bort. Och du kan använda mobilen bekymmersfritt tack vare att den är vattentålig enligt IP68.* Tro på dig själv och våga tänka stort med Galaxy Note8.

Enkelhet

Den smala skärmen gör det enkelt att skriva och navigera med enbart en hand, och du behöver inte scrolla lika mycket. Film- och bildupplevelser förstärks medan du samtidigt navigerar andra appar utan avbrott. Använd flera tjänster samtidigt – genom att dela upp skärmen går det att göra flera aktiviteter samtidigt så som att titta på film, skicka sms (chatta) eller surfa utan avbrott. Galaxy Note8 finns i 2 olika färger. 

 

Säkerhet

Skydda och förenkla ditt digitala liv. Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv säkert och smidigt. Skydda ditt digitala liv med ögonen eller med fingeravtryck, välj den lösning som är mest bekväm för dig. Som identifiering är iris-skannern upp till 200 gånger säkrare än fingeravtrycksläsare. Anpassad för väder och vind. Låt inte vatten och damm sätta gränserna för hur du använder din mobil. Galaxy Note8 är IP68-klassificerad, vilket innebär att den tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter. Så oavsett om du är på stranden, ute i regnet eller lagar mat i köket kan du använda din mobil precis som du vill.

Specifikationer

Display: 6,3″ OLED-skärm (2960 x 1440 pixlar)

Kamera: Dubbla 12MP kameror (vidvinkel + teleobjektiv) Bländare: F1,7, 8MP front

Övrigt: Damm/vattentät IP68

Operativ: Android 7,1 (Nougat)

Laddning/batteri: USB-C, Smart STAMINA-läge

Övrigt: Plats för dubbla simkort alt 1 sim/1 minneskort, NFC, Samsung Pay