Kontakta oss direkt!

Se mer produkter i Mobiltelefoner, Nyheter, Samsung

Samsung Galaxy S8 och S8+

Nu introducerar vi den omslutande infinity-skärmen.

Galaxy S8 och S8+ ändrar vår syn på mobiltelefoner när det gäller användarupplevelse och design. Infinity-skärmen gör ramen och kanterna mindre framträdande, vilket skapar ett gränslöst uttryck. Knapparna är snyggt integrerade i skärmens gränssnitt och anpassas efter skärmläget. Den fysiska hemknappen finns kvar i form av en trycksensor. Dessutom är den lätt att hålla i bara en hand.

Som du förmodligen förstått är S8 och S8+ två olika modeller. De är identiska på insidan och utsidan, det enda som skiljer dem åt är storleken och batteriet!  Hur stora är då telefonerna? S8 har en skärm på hela 5.8 tum och S8+ på otroliga 6,2 tum!

Iris-skanner och fingeravtrycksläsning gör ditt mobila liv säkert och smidigt. Skydda ditt digitala liv med ögonen eller med fingeravtryck, välj den lösning som är mest bekväm för dig. Som identifieringsmetod är iris-skannern upp till 200 gånger säkrare än fingeravtrycksläsaren.

Du slutar i princip aldrig använda din mobiltelefon. Därför drivs Galaxy S8 och S8+ av världens första 10nm:s processor, vilket ger bättre batteritid och gör att du kan dela skärmen och göra två saker samtidigt. Minnet kan utökas och tack vare IP68-klassificeringen klarar den ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

 

S8 och S8+ kommer i de läckra färgerna Midnight Black, Orchid Grey och Arctic Silver

Specifikationer 
Display: S8: 5,8″ SuperAmoled,  S8+ 6,2″ SuperAmoled

Kamera: 12MP bakre kamera, 8MP front kamera, Bländare: F1,7

Minne: A3: 2GB RAM, 64GB flashminne. Stöd för 256 GB

Övrigt: Damm/vattentät IP68

Operativ: Android 7

Laddning/kontakt: USB-c, förberedd för trådlös laddning

Övrigt: Iris-scanner, NFC, Fingeravtrycksläsare, IP-68, Samsung Pay