Kontakta oss direkt!

Se mer produkter i Mobiltelefoner, Mobiltelefoni, Nyheter, Sony

Sony Xperia XZ1 och XZ1 Compact

Med Xperia™ XZ1 Motion Eye™-kameran med Super slow motion och Predictive Capture ser du ögonblick som du aldrig har sett dem förr. Predective Capture upptäcker rörelser och leenden innan du ens har klickat, och med nya Autofocus kan du säga adjö till suddiga bilder på rörliga motiv.

3D Creator

Vill du sticka ut från mängden på ett nytt och spännande sätt? Kolla in 3D Creator. Ta ett valfritt föremål – ditt ansikte, din middag – och sedan skanna in det för att skapa en 3D-avatar. Du kan till och med skriva ut det. Möjligheterna är ändlösa. På 5,2-tums HDR-skärmen blir filmerna så realistiska att det känns som om du är mitt i dem. Dyk in i värld av enastående färg, kontrast och klarhet.

Design som matchar din stil

Xperia™ XZ1 tillhandahåller inte bara förstklassig teknik, den återger även sin inre skönhet. Den slutna ytan och det sömlösa metallhöljet ger den ett häpnadsväckande och värdefullt utseende. Dina kunder kan vara förvissade om att den här skönheten håller måttet. Tack vare att den har en hållbar Corning® Gorilla® Glass 5-skärm och är vattentålig.

Specifikationer

Display: Xz1 5,2″, Xz1compact 4,6″, HDR-skärm, Gorilla-glas 5,

Kamera: 19MP Motion Eye Kamera, 8 x digital zoom,  13MP front kamera, Bländare: F2,0

Minne: 4GB RAM, 64GB flashminne. Stöd för 256 GB externt minne

Övrigt: Damm/vattentät IP68, NFC, fingeravtryckskännare, USB-c, Clear Audio +

Färger XZ1: Svart, midnatssblå, rosa, silver

Färger Xz1 compact: Svart, silver, ljusblå, korall

Operativ: Android 7,1 (Nougat)