Kontakta oss direkt!

Samsung Galaxy XCover 4

Postat den 10 april, 2017

Din följeslagare i vått och torrt. Galaxy XCover 4 är designad för en aktiv livsstil. Med en tunn och greppvänlig form har du alltid ett fast grepp om din smartphone.
Mobilen är vattentålig enligt IP68* vilket ger dig mer frihet, oavsett om du arbetar i fuktiga miljöer eller använder mobilen privat. Med fysiska knappar för Meny, Hem och Tillbaka kan du enkelt använda mobilen med dina handskar. Galaxy XCover 4 med stort internminne, lång batteritid och en kristallklar HD-skärm är allt du vill ha – i vått och torrt, i värme och kyla, från morgon till kväll! Snabb och avancerad kamera.Du öppnar den avancerade kameran snabbt och enkelt genom att dubbelklicka på Hem-knappen. Att lagra stora mängder data har också gjorts enkelt tack vare ett internminne på hela 16 GB och plats för microSD-kort upp till 256 GB data (minneskort köps separat).

 

Specifikationer 
Display: 5″ HD TFT-skärm (1280 x 720)

Kamera: 13MP bakre kamera, 5MP front kamera, Bländare: F1,9

Minne: 2GB RAM, 16GB flashminne. Stöd för 256 GB externt minne

Övrigt: Damm/vattentät IP68

Operativ: Android 7

Laddning/kontakt: Micro USB

Achima Care har effektiviserat telefonin

Postat den 3 november, 2016

kund

Achima Care, som bedriver primärvård och företagshälsovård, var tvungna att hitta en pålitlig och smidig växellösning när de skulle lämna Kronobergs landstings växel. De valde en molnbaserade lösning från RingUp/Telekonsult Syd i Växjö.

Achima Care är en snabbväxande vårdgivare på den svenska marknaden som etablerat sig med sammanlagt nio olika vårdcentraler i södra och mellersta Sverige. Totalt är man över 200 anställda och huvudkontoret finns i Karlskrona. Den senaste etableringen är i Växjö, där man utöver primärvård även erbjuder företagshälsovård och specialistläkarvård. På mottagningen arbetar bland annat Steinar Sjöborg, en känd Växjöläkare som länge arbetat med företagshälsovård i staden.

Inom Kronobergs landsting driver Achima Care sedan tidigare vårdcentraler i Älmhult och Vislanda och var tidigare anslutna till landstingets växel. För ett och ett halvt år sedan tog dock landstinget beslutet att den privata vårdgivaren skulle ha sin egen växellösning.

-På huvudkontoret i Karlskrona har vi sedan en tid tillbaka använt oss av RingUp/Telekonsult Syd och varit mycket nöjda med både deras service och deras produkter, berättar Lars Sjöström, IT-chef hos Achima.

lasse

Prismässigt konkurrenskraftig

Mats Cesar på RingUp/Telekonsult Syd föreslog en molnbaserad växellösningen. Den skulle fungera som en gemensam telefonilösning för vårdcentralerna i Kronoberg, samt huvudkontoret i Karlskrona.

-Vi vill kunna använda den här växeln där inte landstingen tvingar in oss i någon annan växellösning. Denna molnväxel stämde bra överens med kraven vi hade på telefonin. Dessutom var lösningen prismässigt konkurrenskraftig, säger Sjöström.

Efter att växeln installerats på huvudkontoret i Karlskrona gick man vidare och kopplade på vårdcentralerna i Älmhult och Vislanda.

-Där ställdes andra krav. Vi behövde kösystem och återuppringningsfunktion som sjuksköterskorna enkelt kan hantera så att patienterna blir uppringda den tid man lovat. Det krävdes också en del olika menyval för att patienten ska hamna rätt, säger

Den lösningen hittade RingUp/Telekonsult Syd ganska omgående.

-Nu har det blivit effektivare samtalshantering och därigenom även effektivare ärendehantering. Övergången var smidig och vi är mycket nöjda.

Enkelt att byta rum

Lars Sjöström prisar också enkelheten om man vill konfigurerar om och flexibiliteten i växellösningen.

-Om du exempelvis vill ta telefonen med dig och sitta i ett annat rum är detenkelt att bara plugga in den. Systemet gör det också enkelt att ansluta fler telefoner om nya medarbetare anställs. Vi har också en valfrihet där man kan ringa via fast telefoni, via trådlösa DECT-telefoner, via mobilerna eller via datorn.

-Vi väljer själva vilket nummer som ska visas när vi ringer upp. Växeln gör det också enkelt att se om någon är upptagen, sitter i möte och så vidare. Vi kan med samma enkelhet styra samtal vidare till rätt

agneta

Slitstark hårdvara

Nyligen anslöts den nyöppnade vårdcentralen i Växjö till växeln och när Achima Care växer med flera vårdcentraler, är RingUp:s växel koncernlösningen. Achima Care köper också hårdvaran från RingUp/Telekonsult Syd, bland annat headset, mikrofoner och hörlurar.

-Deras produkter, exempelvis headset, uppfyller våra krav och är mycket slitstarka, anser Lars Sjöström.

Han poängterar också supporten på serviceavdelningen.

-Det är sällan vi har några problem med telefonin, men händer det något får vi snabb hjälp. Samma sak gäller vid till exempel nyinstallationer. Även Pelmatic, som hyr ut läkare och sjuksköterskor och har samma ägare, ingår i samma växelsystem.

Bästa betyget

Postat den 14 oktober, 2016

Att våra kunder fortsätter att ge oss sitt förtroende är det bästa betyget vi kan få. Tack till Svegab, UBQ och Unison för framtida samarbete.zccirg-k6a-igq-i-cukx5uacm-v3wxsi2w37ugvbasbd6bjyayjzs5wcxz

Fortsatt förtroende

Postat den 20 september, 2016

Babyproffsen, Bilinredarna, Växjö Hälsokost och Älmhults El-Mek har varit telefonikunder hos oss under flera år och vi ser fram emot ett framtida samarbete. Tack fortsatt förtroende som leverantör!

hybra_

Läs mer om våra HYBRA-tjänster här!

Tack!

Postat den 24 augusti, 2016

Under flera år har vi haft äran att hjälpa Elite Regummering i Sävsjöström, Lessebo Järn & Bygg samt C. Gunnarsons Verkstad i Vislanda med deras telefonilösningar. Nu tackar vi för fortsatt förtroende och ser fram emot framtida samarbete.   hybra_

Jabra Bluetooth Headset

Postat den 11 april, 2016

Vilken typ av headset föredrar du till din mobil? Med ett Jabra Headset får du både kvalité och design. (Bild 1: Jabra Supreme +)   0012497_208192_300   Jabra Motion   0021690_211636_300 Jabra Stealth

Din gamla mobiltelefon blir till vaccin

Postat den 13 januari, 2016

I telefoner finns det material som kan återvinnas. Lämnar du in din gamla telefon till oss, så skänker vi vinsten av återvinningen till välgörande ändamål. Det här gör vi i samarbete med EMC Europe och 2015 gick pengarna till Unicef. Lämna därför in telefonen du inte längre använder till oss på Telekonsult Syd, så är du med och bidrar till en bättre värld. Dessutom är det bra för vår miljö. EMC Europe Certifikat Se certifikatet →

Våra nya radiospotar

Postat den 16 november, 2015

radio300

Här kan du lyssna på våra senaste radiospotar!

Idag lagar Lina gulaschsoppa

Postat den 29 oktober, 2015

Idag lagar sin goda gulaschsoppa! På vår nätverkande sopplunch får du trevligt…

Sida 1 av 612345...Sista →