Kontakta oss direkt!

Vill du vara nåbar men ändå känna dig fri och flexibel?

Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig med den telefonsystem som passar just dig och ditt företag. Vi jobbar med traditionella växellösningar där telefonväxeln finns hos dig på ditt företag.

Vi jobbar också med hoostade lösningar, så kallade växeln i molnet, där vi tar hand om allt som rör din telefoni.

  • Behovsanalys
  • Presentation av lösning
  • Avtal skrivs
  • Handlingsplan, insamling av kunddata
  • Installation och utbildning
  • Driftdag, portering
  • Eventuell finjustering
  • Kontinuerlig avstämning

Telefonsystem

Trygghetsavtal

Känn dig trygg med Telekonsult Syd som telefonleverantör

Finansiering

Finansiering

Hyr ert telefonsystem och ni får så mycket mer för pengarna

Referenser

Referenser

Se ett urval av våra kunder och projekt vi arbetat med

Så här går det till

Vi börjar med ett förutsättningslöst möte för att få reda på vad ni har för telefonibehov. Är er arbetsmiljö bullrig? Lugn? Sitter ni still och jobbar eller rör ni er mycket? Ni beskriver ert företag och vad ni har för önskemål. Vi på Telekonsult Syd tar fram ett förslag som vi presenterar. När ni är nöjda med förslaget gör vi upp en tidsplan med installationsdag och utbildning. Vi samlar vi in alla uppgifter såsom namn, telefonnummer, e-postadresser osv. Och så är ert nya telefonsystem igång!

telefonsystem

Telefonsystem HybraPro

HybraPro är lösningen för dig som vill ha telefoni all inclusive. HybraPro är en tjänst som ger er tillgång till samma funktioner som finns i en egen telefonväxel. Vi har hand om alla funktioner här hos oss på Telekonsult Syd. Ni behöver inte tänka på den tekniska utrustningen, uppgraderingar eller reparationer. I HybraPro ingår service, support, uppgraderingar, säkerhet, backuper, abonnemang, nummer, hänvisningsmeddelande, personliga kö- , natt- och lunchbesked. Enklare och säkrare kan det inte bli!

telefonsystem Hybra Pro
telefonsystem Panasonic

Panasonic

Panasonics mångåriga erfarenhet och ledande position som leverantör av telekommunikation visas tydligt i kvalitén i deras telefonsystem.

Aastra

Aastra är en av Sveriges och Europas starkaste och mest kompetenta aktörer inom området företagskommunikation & telefonsystem. Aastra köpte en av de ledande växeltillverkarna Ericssons Enterprise Communications maj 2008.

telefonsystem Aastra
telefonsystem Mitel

Mitel

Kanadensiska växeltillverkaren Mitel köpte i januari 2014 Aastra. – Mitel och Aastra kompletterar varandra mycket bra med olika styrkor, kunderbjudanden och marknadstäckning. Vi blir i och med samgåendet storleksmässigt nummer ett i västeuropa, nummer tre i Nordamerika. Vi är övertygade om att detta är en positiv förändring för våra kunder, våra partners, våra ägare och inte minst våra anställda, säger Claes Kolare, Aastras svenska VD.

Lita på våra experter

Önskar du mer information eller prisuppgifter angående HybraPro?

Välkommen att kontakta våra säljare.

Mats Cesar

Mats Cesar

0470-76 59 01 mats.cesar@telekonsultsyd.se

Jonas Fogelström

Jonas Fogelström

0454-75 50 54 jonas.fogelstrom@telekonsultsyd.se

Niclas Wegefelt

Niclas Wegefelt

0470-76 59 01 niclas.wegefelt@telekonsultsyd.se