Kontakta oss direkt!

"Nu har jag kontroll och kan ge ett proffsigare besked till kunder."

— Lena Hansson

”Man kan lita på systemet”

Hydroware i Alvesta utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hydrauliska hissar.

Lena Hansson jobbar som inköpsassistent och är även ansvarig för reception och växel.

– Tidigare hade vi en ganska gammal växel och kunde inte göra hänvisningar. Vi hade ingen koll på när och varför våra medarbetare inte kunde svara i telefon. Efter att ha tittat på ett par olika förslag föll valet på HybraPro. Det kändes rätt för oss och en stor fördel är närheten till supporten på Telekonsult Syd.

– Nu har vi fått den överblick vi ville ha och vi kan enkelt hänvisa våra telefoner. Internt ser vi om någon har semester eller sitter i möte och den interna kommunikationen är minst lika viktig som den externa.

Lena berättar att hennes arbetssituation har förändrats positivt.

– Nu har jag kontroll och kan ge ett proffsigare besked till kunder. Det är ordning och reda helt enkelt. Man kan lämna besked direkt på telefonsvararen och allt behöver inte gå via mig. Man kan lita på systemet.

– En annan stor fördel är att telefonin nu är mobil. Vi är flera inloggade på växeln och det finns en säkerhet att vi inte missar något. Telekonsult Syd är snabba i sin återkoppling om det dyker upp frågor. Det går snabbt och lätt att få hjälp från supporten, avslutar Lena Hansson.

Läs mer om HybraPro Se alla referenser