Kontakta oss direkt!

"Vår butik är byggd i betong och plåt och tidigare var det omöjligt att få någon mobiltäckning här inne, men det fixade Telekonsult Syd. De satte förstärkare i butiken och nu är det mycket bra mottagning."

— Tom Nilsson, VD

“Vi är supernöjda!”

Lindgrens är en familjeägd bygg- och järnhandel i Urshult. Företaget drivs av bröderna Nilsson och ingår sedan 2013 i Woody Bygghandel.
”Vi kände att vi behövde vara mer nåbara oavsett om vi är i butiken eller inte. De ingående linjerna på telefonen blinkade ständigt upptagna”, berättar Tom Nilsson på Lindgrens.

”Då kom vi i kontakt med Telekonsult Syd och sedan april i år har vi telefonsystemet HybraPro. Vi har ett externt lager och nu kan vi enkelt nå dem som jobbar där. Oavsett om vi är i butiken eller ute på språng är vi nåbara med samma telefonnummer och vi har fler linjer in. Vi är supernöjda!”

Tom fortsätter: ”Vår butik är byggd i betong och plåt och tidigare var det omöjligt att få någon mobiltäckning här inne, men det fixade Telekonsult Syd. De satte förstärkare i butiken och nu är det mycket bra mottagning. Det är även till våra kunders fördel. Vi har många byggare här som behöver vara anträffbara.”

Tom berättar att de var lite oroliga för att det skulle vara krångligt att byta till HybraPro. Alla på företaget är inte så tekniskt intresserade. ”Men det har varit enkelt och fungerat ypperligt. Servicen från Telekonsult Syd har varit oklanderlig”, avslutar Tom.

Se hur du kan skaffa en bättre mobiltäckning Se alla referenser
Lindgrens Urshult